Sieraden in Uden | By Bellu

Sieraden in Uden

Ben je op zoek naar sieraden in Uden of omgeving? Handgemaakte sieraden zoals oorbellen, kettinkjes, armbandjes en ringetjes vind je in ons assortiment. Jezelf verwennen of iemand verrassen? By Bellu levert sieraden in Uden en omgeving. 


Bekijk hier de hele collectie van By Bellu voor sieraden in Uden. Mix, match en combineer bijvoorbeeld een stainless steel ketting met een kralen kettinkje of een setje armbanden met een bijpassend ringetje. Met de sieraden van By Bellu maak je jouw outfit helemaal compleet. Bekijk hier alle sieraden. Zit er niet tussen wat jij zoekt? Neem dan even contact met ons op, wij maken de sieraden graag naar al jouw wensen.


Kwaliteit sieraden in Uden

Bij aankoop van sieraden let je waarschijnlijk altijd op de kwaliteit. Je wilt niet dat de sieraden na een korte tijd al verkleurd zijn. Kies daarom voor de juiste kwaliteit. De sieraden in Uden van By Bellu voldoen hieraan. We maken de sieraden zelf. Daarom weten we precies wat de kwaliteit is van onze sieraden. Voor een hoge kwaliteit, zijn de meeste van onze sieraden gemaakt van stainless steel. Stainless steel is roestvrijstaal en allergie vrij. 


Het voordeel van stainless steel ten opzichte van zilver is dat deze van een sterker metaal gemaakt is en dus minder snel krast, het glimt meer dan zilver en is nog gladder ook. Neem een kijkje tussen de stainless steel sieraden en combineer ze met jouw outfit. 


ONDERHOUD

Ten eerste raden wij het af om met je stainless steel sieraad te gaan zwemmen. Dit omdat er in bijna alle zwembaden chloor zit en dit kan op termijn roest veroorzaken. Mocht je bodylotion (aftersun) gebruiken is het verstandig om dit eerst 30 minuten te laten inwerken voordat je je stainless steel sieraad draagt. En hou er rekening mee dat gebruik van chemische producten zoals parfum, medicijnen, enz. gevolgen kunnen hebben voor de ph-waarde van uw huid wat je sieraad op den duur kan verkleuren, dit is per persoon verschillend.Contact opnemen met By Bellu 

Wil je je laten inspireren of wil je wat ideeën opdoen? Neem dan even een kijkje op de Instagram van By Bellu. Heb je eventueel andere vragen of wil je ergens meer over weten? Neem dan contact met ons op via de chat of stuur een mailtje.