Verzenden & Retourneren | By Bellu

VERZENDEN
De levertijd van PostNL is langer dan gebruikelijk vanwege de drukte. Wij werken allemaal hard om alles te verwerken. Excuses als het wat langer duurt dan je van ons gewend bent. Zendingen buiten de EU duren ook langer dan gebruikelijk.

Wij versturen bestellingen via PostNL in een neutrale luchtkussenenvelop. Kies je voor een brievenbuspakketje met Track & Trace zijn de kosten €4,10. Je ontvangt een mail met een track&trace nummer zodra je zending door PostNL is gescand. Wil je een bestelling zonder track&trace zijn de reguliere verzendkosten €2,00 (deze zending gaat ook door de brievenbus). Houdt er rekening mee dat een vermiste bestelling dan niet door ons kan worden getraceerd. Wij berekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven €50,- binnen Nederland.

LEVERTIJD
Alle bestellingen die maandag t/m vrijdag hebben een levertijd van 2-3 werkdagen. Bestellingen die gepersonaliseerd zijn hebben een levertijd van 3-5 werkdagen. Zodra de bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging via de mail.

VEILIG VERZENDEN
In verband met de veiligheid worden alle bestellingen verzonden in een neutrale envelop. Wij vermelden alleen onze adresgegevens op de envelop. De luchtkussenenvelop zorgt ervoor dat de sieraden niet beschadigd raken tijdens het verzenden. Mocht de bestelling tijdens het vezenden toch beschadigd zijn, neem contact met ons op via de mail: bybellu@hotmail.com

RETOURNEREN
Retourneren van standaard bestellingen is mogelijk binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Zodra wij het product hebben ontvangen maken wij het totaalbedrag binnen 5 werkdagen aan je over. Retourneren van de zending dient te geschieden met dezelfde verzendwijze als waarmee je de bestelling hebt ontvangen. De kosten voor het retourzenden worden niet door ByBellu vergoed. Retour gezonden items zonder track&trace kunnen wij niet vergoeden indien de zending niet bij ons aankomt. ByBellu heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of door jouw toedoen is beschadigd. 

Let op: bestellingen die gepersonaliseerd zijn kunnen niet geretourneerd worden!